Спорт 11. јуни 2018. / 17:46

Вардар и T-Mobile доделуваат 50 стипендии за Академија „Вардар“

Вардар и T-Mobile доделуваат 50 стипендии за Академија „Вардар“
  • Сними видео со мобилен телефон како жонглираш, ја водиш топката меѓу замислени препреки и шутираш во замислен гол.
  • Можеш да снимиш 3 видеa со секоја од вештините или да ги измонтираш во едно видео. Секое видео треба да тежи до 25 MB
  • Регистрирај се и прикачи ги видеата тука.
Од сите видеа на талентирани млади фудбалери на возраст од 7-12г. ќе бидат одбрани финалисти кои ќе бидат контактирани телефонски и по мејл. Одбраните таленти ќе бидат дел од финалниот настан во Скопје на 07.07 2018 каде скаутите на ФК Вардар во живо ќе се уверат во талентот на играчите и ќе одберат кои млади таленти ќе добијат стипендии.
Повеќе инфо на https://www.footballstars.mk/#!/home