Спорт 14. мај 2018. / 17:30

Сопругот на Андреа го искрши телевизорот! (ВИДЕО)

Сопругот на Андреа го искрши телевизорот! (ВИДЕО)

Изгубеното финале од Ѓер направи нервоза имаше во недоглед, скрши многу срца, но и еден телевизор.

Не знаеме дали е единствен, но сигурно знаеме дека настрада приемникот на кој финалето го гледаше Матија Кобетиќ, голманот на македонскиот фудбалски прволигаш Ренова, кој е сопруг на Андреа Пенезиќ.

„ЕХФ, ве молам да ми пратите нов телевизор“, напиша Кобетиќ, чија реакција е потполно разбирлива…