Спорт 09. јули 2018. / 18:01

Ќе има ли ПРАВДА за ова дете комитско ?!?!?!?“

Ќе има ли ПРАВДА за ова дете комитско ?!?!?!?“

„Почивај во мир Никола !!!

Ќе има ли ПРАВДА за ова дете комитско ?!?!?!?“ напиша Столе Стоилов на својот фејсбук профил.