Спорт 11. јули 2018. / 17:30

Еве како беше пречекана бразилската репрезентација по враќањето дома (ВИДЕО)

Еве како беше пречекана бразилската репрезентација по враќањето дома (ВИДЕО)

Бразилците ја пречекаа својата репрезентација и го покажаа својот гнев мавајќи со јајца по автобусот кој ја пренесуваше.