Сцена

Експлозија на скопскиот аеродром, „Сакаа да ми наметнат вина, да ме наместат“: Тајзи се огласи по експлозијата на скопскиот аеродром

Изминатиот викенд пејачот Драган Величковаки Тајзи имаше мала незгода на скопскиот аеродром. Имено, додека се спремал за да се качи...