Регион

„Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица (ВИДЕО)

Вчера во Дубровник на свадба, сватовите им отвориле работа и на пожарникарите. Имено, ситуацијата излегла од контрола бидејќи сватовите...