Некатегоризирано 15. мај 2018. / 19:04

Зависни сте од социјалните мрежи? Новиот Андроид ќе ве „излечи” (ВИДЕО)

Зависни сте од социјалните мрежи? Новиот Андроид ќе ве „излечи” (ВИДЕО)

Гугл, конечно, од 8 мај оваа година, лансира нова, бета верзија на андроид, наречена Андроид П, која има доста подобрувања.

Освен што е пофункционална и посигурна за корисниците, промената прво се забележува во изгледот. Навигацијата е олеснета, како и мултитаскинг, а иконите се попрегледни.

Една од поважните работи е што дава можност да се ограничи времето кое сакате да го поминете на апликациите, па можете да ја „излечите” зависноста од социјалните мрежи.

Погледнете ги другите промени: