ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените возила во Лисиче?

Дали Вице Заев се активира и во Скопје? Дали Вице Заев, братот на Зоран Заев, за кој слушнавме дека давал насоки чие возило да биде опожарено е нарачателот на палењето на возила во Скопје? Аздисуваат ли бандите на власта и дали зад сцената се случува нова мафијашка пресметка, прашува ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение. „Скопје повторно станува … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Дали Вице Заев стои зад опожарените возила во Лисиче?