Филм во време на корона – оваа недела прва клапа на „Преекспонирано“

Проблематична тинејџерка ги истражува темите на осаменост, отуѓеност и лицемерие, нарушувајќи ја рамнотежата на една брачна двојка откако ќе дојде кај нив на гости. Ова е сижето за новиот македонски игран филм кој ќе почне да се снима кон крајот на оваа недела, на локации во Скопје и во Охрид. Станува збор за психолошка драма … Продолжи со читање Филм во време на корона – оваа недела прва клапа на „Преекспонирано“